aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑισιοδοξία στην Ανόρθωση: «Θα απορριφθεί η ένσταση του Απόλλωνα»

Αισιοδοξία στην Ανόρθωση: «Θα απορριφθεί η ένσταση του Απόλλωνα»

Πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου της Ανόρθωσης, Λοΐζος Λοϊζου, στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» με τους Πανίκο Κωνσταντίνου και Ιάκωβο Κακουρή.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις εκτιμήσεις του Δ.Σ. του Σωματείου για τις εξελίξεις που προκύπτουν, ενώ υπενθυμίζουμε πως αύριο ο Αθλητικός Δικαστής θα εξετάσει την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους της αναμέτρησης με την Ανόρθωση για την 19η αγωνιστική για αντικανονική συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο: «Με τα δεδομένα τα οποία γνωρίζουμε μέχρι στιγμής με την ακύρωση του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή που έγινε το Σάββατο από τον ΚΟΑ, θεωρούμε πως η Ανόρθωση θα κερδίσει τη δικαστική μάχη. Θα απορριφθεί η ένσταση του Απόλλωνα, γιατί το δελτίο υγείας του παίχτη ήταν νόμιμο. Την ημέρα που αγωνίστηκε ο παίχτης είχαμε ένα νόμιμο δελτίο υγείας. Είναι νομικό το θέμα, θα ασχοληθούν οι δικηγόροι μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ