aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑισιόδοξα μηνύματα για τον Τρισκόφσκι

Αισιόδοξα μηνύματα για τον Τρισκόφσκι

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά το ρεπό που τους είχε δοθεί. Οι δύο ήττες έχουν φέρει έντονο προβληματισμό και πλέον ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ καλείται μαζί με τους ποδοσφαιριστές του να βρουν το λάθος. Η χθεσινή προπόνηση έφερε και ένα ευχάριστο νέο που ίσως λέει κάτι ενόψει και του αγώνα με την Ανόρθωση.

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι, που ήταν τραυματίας και απουσίασε στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να είναι πανέτοιμος. Έτσι, σε περίπτωση που τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, θα πάρει φανέλα βασικού και θα ενισχύσει την ομάδα σ’ ένα τόσο σημαντικό ματς. Ο Τρουγιόλς δεν προπονείται και εκτός απροόπτου δεν θα βρίσκεται στην αποστολή. Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα της Λάρνακας, η οποία καλείται να ηρεμήσει και να επανέλθει στις επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ