aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑϊρόσα σε «Αctive» και Goal.com.cy: «Φήμες και ψέματα…»

Αϊρόσα σε «Αctive» και Goal.com.cy: «Φήμες και ψέματα…»

Λύνει τη σιωπή του ο Μάρκο Αϊρόσα. O εκ των αρχηγών της ΑΕΛ σε γραπτή δήλωσή του στο ραδιόφωνο του «Αctive» (107,4 & 102,5) και την ιστοσελίδα μας Goal.com.cy χαρακτηρίζει ψέματα τα όσα φημολογούνται για το πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης: Αν φύγει, θα… φύγει «πλούσιος» ο Αϊρόσα!

Ο Αγκολέζος ακραίος αμυντικός τονίζει ότι δεν αποδέχεται από κανέναν να αμφισβητεί τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα του. Ξεκαθαρίζει πως έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Λεμεσού και για τη νέα χρονιά, θα βρίσκεται στην πρώτη παρουσίαση της ομάδας και προειδοποιεί ότι θα μιλήσει… όταν πρέπει να μιλήσει.

Αναλυτικά αναφέρει: «Μέχρι τώρα διατήρησα τη σιωπή μου αλλά με όλες αυτές τις φήμες και τα ψέματα για το πρόσωπό μου ένιωσα ότι θα έπρεπε να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα. Δεν αποδέχομαι από κανέναν να αμφισβητεί τον επαγγελματισμό μου και την σοβαρότητα μου σε όλα τα χρόνια που δούλευα για το ποδοσφαιρικό σωματείο της ΑΕΛ. Θα κρατήσω τη σιωπή μου μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω. Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ και σκοπεύω να το τηρήσω. Η ΑΕΛ μου έδωσε πολλά και έχω αρκετό σεβασμό γι’ αυτό το σύλλογο. Προς το παρόν, βρίσκομαι σε διακοπές και θα επιστρέψω όπως αναμένεται τη μέρα της παρουσίασης της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ