aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αινιγματική» απάντηση για Τόρες, η επίσημη θέση της ΑΕΛ για μετεγγραφές

«Αινιγματική» απάντηση για Τόρες, η επίσημη θέση της ΑΕΛ για μετεγγραφές

Καμία απόφαση για τις αποχωρήσεις, τον Τόρες και τις μετεγγραφές δεν έχει παρθεί ακόμη από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε (Super Sport FM 104.0) η εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για το παιχνίδι με τη Πάφο: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε στα λάθη μας για να μην τα ξανακάνουμε και να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι που ακολουθεί. Ξέρουμε πόσο πολύ προσπαθούν όλοι, η συνέχεια είναι δύσκολη και θέλουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα».

Για την μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου: «Είναι νωρίς να το δούμε αυτό. Θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει. Κάνουμε ακόμα λίγη υπομονή και θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον Τόρες: «Το θέμα απασχολεί τα μέσα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές αποτελούν μέλη της ομάδας. Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Αν προκύψει απόφαση για να συμπεριληφθεί στην αποστολή, θα το ξέρουμε μια μέρα πριν τον αγώνα. Δεν θέλουμε να μπούμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ