aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αίμα και άμμος»; Θα καθαρίσει ο Ράμος! (video)

«Αίμα και άμμος»; Θα καθαρίσει ο Ράμος! (video)

Είναι σατανικό. Αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού. Και αποδεικνύεται πλέον ξεκάθαρα: Ο μόνος τρόπος να ΜΗΝ σκοράρει ο Σέρχιο Ράμος σε ματς που η Ρεάλ κυνηγά τη νίκη στο τέλος είναι να… τον κλειδώσει ο αντίπαλός του στ’ αποδυτήρια!

Όπως έχει συμβεί σε όλα τα μεγάλα ματς των τελευταίων μηνών (με πιο πρόσφατο παράδειγμα το «clasico» της περασμένης εβδομάδας με την Μπαρσελόνα) ο αρχηγός εμφανίστηκε όταν όλα είχαν σκοτεινιάσει κι έδωσε τεράστια νίκη στη «βασίλισσα» (3-2 τη Λα Κορούνια).

Σε ένα τρελό παιχνίδι στο «Μπερναμπέου», οι «μερένχες» προηγήθηκαν στο 50’ με όμορφο σουτ του Μοράτα. Πάνω που πίστεψαν όμως ότι παρά τις πολλές απουσίες (συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Ρονάλντο) θα πάρουν το ματς, έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους από τον Χοσέλου.

Ο Ισπανός επιθετικός, που την πενταετία 2009-2014 ανήκε στους Μαδριλένους, τους άφησε στον τόπο σε ένα τρίλεπτο (63’-65’), σκοράροντας δυο όμορφα γκολ! Η ομάδα του Ζιντάν ωστόσο δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη.

Πρώτα λοιπόν ο Ντίας της έδωσε πίστη για τη μεγάλη ανατροπή, ισοφαρίζοντας με κεφαλιά στο 84’. Και έπειτα ήρθε το γνωστό σενάριο με τον γνωστό πρωταγωνιστή: Κόρνερ για τη Ρεάλ στις καθυστερήσεις, κεφαλιά-νταηλίκι του Ράμος και μια τεράστια νίκη που άφησε την Μπαρσελόνα με την… όρεξη ότι θα μείωνε τη διαφορά των έξι πόντων από την κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ