aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αηδιασμένος και ντροπιασμένος για τον Ίσμα»

«Αηδιασμένος και ντροπιασμένος για τον Ίσμα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Πολύ λόγος έγινε τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τις δηλώσεις του Ίσμαελ Γκονσάλβες για τους λόγους που τον ώθησαν να αποχωρήσει από τη Σκωτία και τη Χαρτς και να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα του Ουζμπεκιστάν. Ο πρώην προπονητής τους στις «καρδίες», Γκρεγκ Λέβιν νιώθει ντροπιασμένος που ο «Ίσμα» δεν του είχε μιλήσει για τη ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος του από τη μειοψηφία των φιλάθλων της Χαρτς και τόνισε πως θα μπορούσε να επικοινωνήσει με τον ποδοσφαιριστή και να του απολογηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aποκάλυψη Ίσμα: «Γι’ αυτό έφυγα»

«Είμαι προφανώς λυπημένος και λίγο ντροπιασμένος που ο Ίσμα δεν ένιωσε πως μπορούσε να έρθει να μου μιλήσει για τα ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του. Με αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα και ήταν κάτι που θα έπρεπε να κοιτάξω. Αν έχουμε έναν ποδοσφαιριστή που έχει τέτοιο πρόβλημα, τότε πρέπει να το κάνω πιο εύκολο για τον ίδιο, να έρθει να μου μιλήσει και να συζητήσουμε το γεγονός», τόνισε ο Λέβιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έσκασε» €340.000 και πήρε τον Ίσμα!

Και πρόσθεσε: «Αν διαβάσετε την ανακοίνωση της Χαρτς την Τετάρτη, τότε θα δείτε πως ξεκάθαρος ήταν η πρόεδρος της ομάδας για το γεγονός αυτό και πόσο όλοι ήταν αηδιασμένοι για αυτό που έγινε στον Ίσμα. Δεν μου έτυχε ξανά, για αυτό είναι δύσκολο να μιλήσω, όμως θα κάνω ότι μπορώ για να παρέχω τη στήριξη μου και να βοηθήσω αν κάποιο περιστατικό προκύψει. Ως Σύλλογος είμαστε δίπλα στους παίχτες μας και σας διαβεβαιώνω πως αν ο Γκονσάλβες μιλούσε πιο νωρίς τότε θα λύναμε αυτό το πρόβλημα όσο πιο σύντομα γινόταν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι συμβουλές του Βίκτορ για τον ρατσισμό και τη ζωή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ