aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑιχμές από Χαραλάμπους: «Άρχισαν από σήμερα τα πλέι οφ»

Αιχμές από Χαραλάμπους: «Άρχισαν από σήμερα τα πλέι οφ»

Αιχμές για την αντιμετώπιση που έτυχε στην ΑΕΚ άφησε ο αμυντικός των κιτρινοπράσινων Ηλίας Χαραλάμπους, μετά το ματς με τον Ερμή (3-2). Τόνισε επίσης η ομάδα του έχει από εδώ και πέρα μόνο «τελικούς».

«Για εμάς έχουν αρχίσει τα πλέι οφ από σήμερα. Ξέραμε ότι ο Ερμής έχει μια πολύ καλή ομάδα, κάναμε καλό ξεκίνημα, προηγηθήκαμε 3-0, μετά σε μια φάση που προσωπικά θέλω να την δω στην τηλεόραση  δεχθήκαμε το γκολ και έπεσε η ψυχολογία. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για την φάση το σημαντικό είναι ότι πήραμε την νίκη», είπε και πρόσθεσε:

«Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια μας είναι τελικοί και θα δώσουμε το καλύτερο. Δεν είναι ώρα να μιλάμε για τα προηγούμενα παιχνίδια, αυτή την ώρα είναι σημαντικό να γίνουμε καλύτεροι και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι λες και είναι τελικός. Αυτό που θα υποσχεθώ είναι να δώσουμε τα πάντα για να φθάσει η ΑΕΚ όσο πιο ψηλά μπορεί, παιχνίδι με παιχνίδι και βλέπουμε που μπορούμε να φθάσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ