aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆγριο ξύλο στο Λιόν-Μπεσίκτας! (σοκαριστικές εικόνες)

Άγριο ξύλο στο Λιόν-Μπεσίκτας! (σοκαριστικές εικόνες)

Τραγικές καταστάσεις στον αγωνιστικό χώρο του Parc Olympique Lyonnais, λίγες ημέρες μόνο μετά την επίθεση στο πούλμαν της Ντόρτμουντ. Οι οπαδοί της Λιόν δέχθηκαν επίθεση με δεκάδες φωτοβολίδες και καπνογόνα από αυτούς της Μπεσίκτας με συνέπεια να βρουν… καταφύγιο στο χορτάρι. Όλα αυτά συνέβησαν μετά τα επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο.

Χιλιάδες οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες να τρέχουν τρομοκρατημένοι στα αποδυτήρια. Ο πρόεδρος της Λιόν, Ολάς μαζί με αυτόν της Μπεσίκτας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στον αγωνιστικό χώρο, με τον Γάλλο να παίρνει το μικρόφωνο και να καλεί τον κόσμο να επιστρέψει στις εξέδρες. Το παιχνίδι άρχισε τελικά στις 22:45.

Αξίζει να σημειωθεί πως η «καυτή» ατμόσφαιρα είχε φανεί από νωρίς. Οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν δύο ώρες πριν το παιχνίδι έξω από το γήπεδο της Λιόν. Παρά τον φόβο επεισοδίων, αλλά και του φόβου των τρομοκρατικών ενεργειών που έχουν «παραλύσει» την Ευρώπη, η αστυνομία ήταν απροετοίμαστη και δεν κατάφερε να σταματήσει έγκαιρα τους διαπληκτισμούς. Από τα απογευματινά επεισόδια, μάλιστα, συνελήφθησαν τουλάχιστον δύο Τούρκοι οπαδοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ