aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑγριο κράξιμο στον Ντε Χέα από τον Σκόουλς: «Το έπνιξε το τρίτο γκολ, έκανε έγκλημα»

Αγριο κράξιμο στον Ντε Χέα από τον Σκόουλς: «Το έπνιξε το τρίτο γκολ, έκανε έγκλημα»

Εντονη κριτική άσκησε ο Πολ Σκόουλς στον πορτιέρε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στην Λειψία, καθώς μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του τρεις φορές.

Ο 30χρονος Ισπανός, δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στη Λειψία. Χαρακτηριστικό δε ότι η ομάδα του δέχθηκε τρία γκολ και στα περισσότερα φέρει ευθύνη.

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, βλέποντας την εμφάνιση του Ντε Χέα εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων», τονίζοντας μάλιστα πως στο 3-0 της Λειψίας, γύρισε το κεφάλι του, σαν να φοβήθηκε την μπάλα.

«Δεν ένιωθες ποτέ ότι θα έκαναν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι. Όμως ο Ντε Χέα εδώ το “έπνιξε”. Δεν κινείσαι στην περιοχή σου έτσι. Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι ξύλινος και δεν κουνιέται ενώ ο Ντε Χέα, σαν τερματοφύλακας πρέπει να βγεις και να δείξεις μεγάλος. Μπορεί να την φας στο πρόσωπο ή να τραυματιστείς, αλλά εκείνος γυρνά την πλάτη του. Γίνεται μικρότερος. Είναι έγκλημα για έναν τόσο έμπειρο τερματοφύλακα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ