aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑγριεμένοι στην προπόνηση, με γράμμα στους παίκτες, διέκοψαν τον Αυγουστή

Αγριεμένοι στην προπόνηση, με γράμμα στους παίκτες, διέκοψαν τον Αυγουστή

Προ των ευθυνών τους έθεσαν τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ οι οπαδοί της ομάδας. Περίπου 100 οργανωμένοι πήγαν στη σημερινή προπόνηση, την διέκοψαν και μίλησαν σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή προσπάθησε να αναλάβει την ευθύνη για την κακή πορεία της ομάδας, όμως οι οπαδοί της ΑΕΚ τον διέκοψαν, δήλωσαν την στήριξή τους προ το πρόσωπό του και απευθυνόμενοι στους παίκτες διάβασαν γράμμα με σκληρό περιεχόμενο. «Ντροπή σας, έπρεπε να ντρέπεστε. Έχετε ξεπεράσει τα όρια. Το σύμβολο στη φανέλα σας για μας είναι θρησκεία, δεν ανεχόμαστε να το προσβάλλετε», είπαν χαρακτηριστικά και τους τόνισαν πως δεν θα επιτρέψουν ξανά σε κανέναν παίκτη να αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο όταν χάνει η ομάδα.

Τότε τον λόγο πήρε ο Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος απάντησε στους οπαδούς ότι αντιλαμβάνονται πλήρως τον εκνευρισμό τους, τους διαβεβαίωσε ότι ούτε οι ίδιοι νιώθουν καλά και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό να επαναφέρουν την ομάδα στα θετικά αποτελέσματα.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ

«Δυναμική αντίδραση των οπαδών της ομάδας μας στη σημερινή προπόνηση.

Ξεκάθαρο το μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές……

Μένουν όσοι μπορούν.

#aekfamily #aeklarnakafc #UnitedWeStand».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ