aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑγριεμένες «τίγρεις»!

Αγριεμένες «τίγρεις»!

Επέστρεψε για να μείνει! Μετά τη νίκη της πρεμιέρας σε βάρος της πρωταθλήτριας, η Χαλ διπλασίασε τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας εκτός έδρας της Σουόνσι με σκορ 2-0!  

Καλύτερες στο δευτερο ημίχρονο οι «τίγρεις», άνοιξαν το σκορ με τον Μαλόνεϊ στο 79′ και κλείδωσαν το τρίποντο με τον Ερντάντες στις καθυστερήσεις, κάνοντας το δύο στα δύο στο φετινό πρωτάθλημα!

Το ματς:

Τις ευκαιρίες η μία, τα… παράπονα η άλλη. Η Σουόνσι ξεκίνησε δυνατά, πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και αναζήτησε το γρήγορο γκολ που θα την… ξεκλείδωνε. Ο Γιορέντε πήρε αρκετές προσπάθειες, όμως και πάλι οι επιλογές του δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Γενικώς η Σουόνσι έδειχνε να ελέγχει το ματς, περιορίζοντας σημαντικά τις προσπάθειες της Χαλ, η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα στα πρώτα λεπτά για πέναλτι που ποτέ δεν της δόθηκε.

Πιο ισορροπημένο το δεύτερο ημίχρονο, με τη Χαλ να επιδιώκει αυτή τη φορά να κάνει παιχνίδι. Ο Σνόντγκρας είχε μια καλή στιγμής στις αρχές τις επανάληψης, αλλά ως εκεί.

Η Σουόνσι προσπάθησε να αναλάβει ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως μάταια. Οι «τίγρεις» είχαν αρχίσει να πιστεύουν και εκείνοι σε θετικό αποτέλεσμα και πίεσαν για να το καταφέρουν. Ο Ντέιβις στο 70′ είχε μια ακόμη αποτυχημένη απόπειρα για γκολ, αλλά λίγο αργότερα- στο 79′- ο Μολόνεϊ,  ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο έξι λεπτά νωρίτερα, κατάφερε να βάλει μπροστά τη Χαλ και να της δώσει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η  Σουόνσι ανοίχτηκε, όμως της έλειψε το καθαρό μυαλό, ενώ τα κενά στην άμυνα έδωσαν την ευκαιρία στη Χαλ να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Ερνάντες στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νότον, Φερνάντεθ, Άματ, Κίνγκσλεϊ, Κορκ, Φερ (68′ Κι), Μπάροου (85′ Ντάιερ), Σίγκουρντσον, Ρούτλετζ (55′ Μοντέρο), Γιορέντε

Χαλ: Γιακούποβιτς, Ελμοχαμάντι, Λίβερμορ, Ντέιβις, Ρόμπερτσον, Μέιλερ, Χάντλστοουν, Κλούκας, Σνόντγκρας, Ντιομάντε (73′ Μαλόνεϊ), Ερνάντες

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ