aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑγουέρο: Τέλος η σεζόν για φέτος, μπαίνει χειρουργείο

Αγουέρο: Τέλος η σεζόν για φέτος, μπαίνει χειρουργείο

Ο Σέρχιο Αγουέρο δεν θα προσφέρει στην Μάντσεστερ Σίτι για τον έναν μήνα που απομένει στη φετινή σεζόν, αφού το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.

Ο Αργεντινός επιθετικός, το βράδυ της Δευτέρας στο παιχνίδι με την Μπέρνλι κέρδισε πέναλτι και τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Εξ αρχής ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε δείξει πως πρόκειται για κάτι σοβαρό, αφού ο ποδοσφαιριστής αισθανόταν έντονο πόνο, ωστόσο, φαίνεται πως αυτή ήταν και η τελευταία του εμφάνιση για τη φετινή σεζόν.

Το πρόβλημα στον μηνίσκο του αριστερού του ποδιού χρειάζεται χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί άμεσα, όπως ανέφερε και ο πατέρας του Αγουέρο, Λεονέλ ντελ Καστίγιο, με τον παίκτη να πηγαίνει στη Βαρκελώνη για να υποβληθεί στην επέμβαση μέχρι την Πέμπτη.

Απομένουν πλέον 8 παιχνίδια για το φινάλε, η Σίτι δεν κυνηγάει πλέον τον τίτλο, δεν έχει ν’ ανησυχεί για την τετράδα και απλά περιμένει την εκδίκαση της προσφυγής στο CAS για την ευρωπαϊκή της συμμετοχή τα επόμενα δυο χρόνια.

Βέβαια, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει ο Αργεντινός στράικερ τη συνέχεια του Champions League από τον Αύγουστο, με την ομάδα του Μάντσεστερ να έχει μπροστά της τον επαναληπτικό των «16» με τη Ρεάλ μετά τον θρίαμβο (2-1) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ