aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑγουέρο λαμπρός την οδηγεί!

Αγουέρο λαμπρός την οδηγεί!

Σίγουρα δεν πιάνει την απόδοση των πρώτων αγωνιστικών, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκει τον τρόπο και στην κακή της μέρα να «δραπετεύει» από επικίνδυνες έδρες, παραμένοντας σε απόσταση βολής από την Τσέλσι.

Οι «σίτιζενς» επικράτησαν 2-1 μέσα στην έδρα της Μπέρνλι (εκεί που έχασε η Λίβερπουλ) αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς στο ματς με γκολάρα του Μάρνεϊ στο 14′. Υπεύθυνος για την αποφυγή της «γκέλας» ήταν ο Σέρχιο Αγουέρο, που μπορεί να μην ήταν απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί, αλλά αυτό δεν τον απέτρεψε από το να σκοράρει δύο φορές και να ανατρέψει πλήρως την εις βάρος κατάσταση της ομάδας του.

Η Μπέρνλι παρουσιάστηκε όπως σε κάθε εντός έδρας ματς, με πολυπρόσωπη άμυνα και περιμένοντας να «χτυπήσει» με την πρώτη ευκαιρία στην κόντρα. Το γκολ το βρήκε στο 14′ με δράστη τον Μάρνεϊ, που με απευθείας βολέ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώριο στον Μπράβο να αντιδράσει.

Παρ’ όλα αυτά η Σίτι παρουσιάστηκε τυχερή τόσο στη φάση της ισοφάρισης όσο και στο γκολ με το οποίο πήρε το προβάδισμα.. Αρχικά στο 37′ έπειτα από σύγχυση στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων από κόρνερ, ο Αγουέρο ευνοήθηκε και με ένα απλό σουτ «σκότωσε» την Μπέρνλι, κάνοντας το 1-1.

Ανάλογη και η φάση στο 60′ με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον, να μην μπορούν να απομακρύνουν μια σχετικά ακίνδυνη περίπτωση στα καρέ τους και τελικά ο Φερναντίνιο να δίνει την ασίστ στον Αργεντινό για το 1-2.

Με αυτή τη νίκη η Μάντσεστερ Σίτι έπιασε κορυφή έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από την Τσέλσι, που αγωνίζεται στις 19:30 κόντρα στην Τότεναμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ