aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑγκουέρο: «Όλοι γράφουν για Μπαρτσελόνα αλλά ακόμα είμαι στην Σίτι»

Αγκουέρο: «Όλοι γράφουν για Μπαρτσελόνα αλλά ακόμα είμαι στην Σίτι»

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η φετινή σεζόν είναι μακράν η χειρότερη για τον Σέρχιο Αγκουέρο από τότε που πρωτοφόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και έφτασε στο σημείο να είναι ο 4ος σκόρερ στην ιστορία της Premier League.

Από τη μία οι συνεχείς τραυματισμοί που δεν λένε να τον αφήσουν σε ησυχία και από την άλλη το γεγονός ότι προσβλήθηκε από κορονοϊό τον έβγαλαν εντελώς εκτός ρυθμού, με αποτέλεσμα να μετράει μόλις 7 παρουσίες σε αγώνες Premier League τη φετινή σεζόν χωρίς να έχει σκοράρει και 12 συνολικα σε όλες τις διοργανώσεις (2 γκολ).

Κατά πολλούς μάλιστα δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν από τη στιγμή που οι πολίτες ψάχνουν για διάδοχό του ένα βαρύ όνομα στη γραμμή κρούσης (πχ Χάαλαντ), με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών να φέρνουν την Μπαρτσελόνα στο κυνήγι του.

Το timing δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού πριν από λίγες ημέρες ο Τζοάν Λαπόρτα ανέλαβε πρόεδρος στους μπλαουγκράνα και θέλει να κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να παραμείνει, με την απόκτηση του “Κουν” να είναι δίχως αμφιβολία ένα εξαιρετικό κίνητρο για τον Pulga ώστε να μην αφήσει το “Καμπ Νόου”.

Τι γνώμη έχει όμως για όλα αυτά ο έμπειρος Αργεντινός επιθετικός, που φέρεται αυτή τη στιγμή να έχει τα πόδια του να πατούν σε δύο βάρκες, το ένα σε αυτή της Σίτι και το άλλο σε εκείνη της Μπαρτσελόνα;

Κατά τη διάρκεια παρουσίας του στo Τwitch (πλατφόρμα κοινωνδικής δικτύωσης) δέχτηκε βομβαρδισμό ερωτήσεων από φανς του αναφορικά με το μέλλον του, με τον Αγκουέρο να προσπαθεί να σβήσει την καταλανική… φωτιά στην παρούσα φάση λέγοντας

«Ολοι γράφουν Μπαρτσελόνα, Μπαρτσελόνα, Μπαρτσελόνα. Ας κρατηθούμε λίγο και να περιμένουμε το τέλος της φετινής σεζόν. Ακόμα είμαι στη Σίτι», ήταν το σχόλιό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ