aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑύξησε τις απαιτήσεις της για Μίνα η Παλμέιρας

Αύξησε τις απαιτήσεις της για Μίνα η Παλμέιρας

Την αντικατάσταση του Χαβιέ Μασεράνο που αποχωρεί με προορισμό το κινεζικό πρωτάθλημα και την Χεμπέι Φορτούν επιδιώκει η Μπαρσελόνα και η λύση που έχει προκριθεί αφορά έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο υπάρχει συμφωνία.

Ο λόγος για τον Γιέρι Μίνα της Παλμέιρας, τα δικαιώματα του οποίοι έχουν αγοράσει οι «μπλαουγράνα» για το προσεχές καλοκαίρι έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ. Για να δεχτούν όμως οι Βραζιλιάνοι να τον παραχωρήσουν την χειμερινή μετεγγραφική περίοδο απαιτούν περισσότερα χρήματα, όπως αναφέρει η Sport.

Η ομάδα της ιταλικής κοινότητας του Σάο Πάολο πρόσφατα απέρριψε δύο εκατομμύρια επιπλέον των Καταλανών μιας και οι ιθύνοντες της ομάδας λογίζουν τον Κολομβιανό στόπερ βασική λύση ενόψει του πρωταθλήματος Παουλίστα αλλά και της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Σε κάθε περίπτωση, η Μπαρσελόνα δεν πρόκειται να ξεπεράσει συνολικά τα 14 εκατομμύρια για την συγκεκριμένη μεταγραφή, συνεπώς είναι αβέβαιο αν θα… αλλάξει άμεσα ήπειρο ο Μίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ