aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑύξησε τη δύναμη πυρός

Αύξησε τη δύναμη πυρός

Με τον Αντρέ Σκέμπρι, τον Εμίλιο Ζελάγια και τον Αντον Μαγκλίτσα η επιθετική γραμμή του Απόλλωνα καθίσταται πανίσχυρη, όπως τη θέλουν και απαιτούν οι φίλοι του. Αποχώρησαν δύο (Πίεχ, Γκιέ Γκιέ), όμως στις θέσεις τους ήλθαν δύο άλλοι, εξίσου καλοί, έχοντας μάλιστα πίσω τους, μια πολύ καλή σεζόν.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή διαθέτει ισχυρά πυροβόλα, με τα οποία μπορεί να χτυπήσει κάθε αντίπαλο. Οι τρεις τους, μπορούν να πιέσουν ψηλά, να σκοράρουν με κάθε τρόπο, είναι μαχητικοί και γενικά είναι υψηλής ποιότητας. Πίσω από αυτούς μην ξεχνάμε, πως είναι και ο Ντα Σίλβα. O Βραζιλιάνος ήταν ο ιθύνων νους της ομάδας τη σεζόν που πέρασε, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Σημείωσε και 14 γκολ (12 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο), κάτι που αυξάνει τη δύναμη πυρός των κυπελλούχων. Θα έχουν ρόλο και συμμετοχή στο σκοράρισμα και οι υπόλοιποι, όμως το μεγαλύτερο βάρος θα το σηκώσουν οι ως άνω τέσσερις. Που είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και δεινοί εκτελεστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ