aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυξημένες επιλογές ενόψει της συνέχειας

Αυξημένες επιλογές ενόψει της συνέχειας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι Άρθρουρ Ροντρίγκεζ, Aντρέ Τεξέιρα και Χρίστος Γουίλερ θα υπολογίζονται από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ για τις αναμετρήσεις με την Πρόγκρες, αφού θεωρείται σίγουρη η πρόκριση μετά το 4-0 στο πρώτο ματς με τη Σεντ Τζόζεφς.

Η ΑΕΛ μετά τον σημερινό επαναληπτικό αγώνα με την ομάδα του Γιβραλτάρ θα επικεντρωθεί στους διπλούς αγώνες με την Πρόγκρες, που προχθές έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός συνέχειας τη Ρέιντζερς. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν την ευκαιρία, εφόσον παρουσιαστούν σοβαροί, να υπερβούν και το εμπόδιο της ομάδας από το Λουξεμβούργο και να περάσουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και να ονειρεύονται τους ομίλους.

Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά και συγκέντρωση αλλά και στήριξη από τον κόσμο. Οι φίλοι της ΑΕΛ έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας (έχουν φθάσει τα 800) και δεν αποκλείεται μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να πλησιάσουν τον στόχο, που είναι τα 2.500. Αυτό θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και από την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ