aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυξάνονται και πληθύνονται τα θετικά νέα

Αυξάνονται και πληθύνονται τα θετικά νέα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχωρεί στην ΑΕΛ. Οι Μπενίτεθ, Αβραάμ, Βοζίνια είναι οι πρώτοι που αποκτήθηκαν και μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και σήμερα, αναμένεται πως θα ολοκληρωθούν κι άλλες μετεγγραφές. Στα θετικά και η χθεσινή εξέλιξη, με τον Μιτρέα να απαντά τελικά θετικά στη νέα πρόταση της ΑΕΛ.

Ενώ αρχικά φαινόταν πως ο Ρουμάνος αμυντικός θα έλεγε «όχι» στη μείωση των απολαβών που του πρότεινε η ΑΕΛ, τελικά είπε το «ναι» και συνεχίσει να αποτελεί μέρος του έμψυχου δυναμικού. Η παραμονή του Μιτρέα θεωρείται μια σημαντική εξέλιξη, καθώς με τον Λαφράνς, τον Α. Κυριάκου και την επιστροφή του Ζούνιορ, η ΑΕΛ διασφαλίζει τα νώτα της. Ο Μιτρέα, πάντως, μπορεί αν χρειαστεί να καλύψει και τη θέση στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής.

Εν τω μεταξύ, προτάθηκε και ίσως αποκτηθεί ο 21χρονος Νιγηριανός αμυντικός μέσος Φιντέλις Ιρένε. Ανήκει στην Πορτιμονένσε, δανεικός από την Πόρτο, με την οποία πανηγύρισε πρωτάθλημα στη φετινή σεζόν. Φέτος μέτρησε 19 συμμετοχές. Έχει ύψος 1.85 μ. και είναι διεθνής με την Ολυμπιακή ομάδα της Νιγηρίας. H ΑΕΛ θα αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με ελευθέρα μετεγγραφή και θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’.

Σιγά-σιγά, όλα παίρνουν τον δρόμο τους και στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα έχουν συμπληρωθεί όλα τα κενά. Αναλόγως των αποτελεσμάτων στην Ευρώπη, αλλά και τις ανάγκες της ΑΕΛ, δεν αποκλείεται να γίνουν άλλες μία ή δύο προσθήκες.

Οι γαλαζοκίτρινοι διατήρησαν τον βασικό τους κορμό (Σοάρες, Αϊρόσα, Ζούνιορ, Λαφράνς, Νικολάου, Χ. Κυριάκου, Μέσκα, Σαβάν, Σάσι, Μ. Ηλία, Α. Κυριάκου, Μαύρου, Αρουαμπαρένα) και ελπίζουν πως με τις προσθήκες που θα γίνουν, θα δημιουργηθεί πολύ καλό σύνολο, που θα δώσει την ευκαιρία στον σύλλογο να μπει δυναμικά στη μάχη της Ευρώπης και παράλληλα να ελπίζει σε πρωταγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ