aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτός ο παίκτης «ταλαιπωρεί» τελευταίως τον Κέρκεζ

Αυτός ο παίκτης «ταλαιπωρεί» τελευταίως τον Κέρκεζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η εμφάνιση της ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ένωση ήταν καταπληκτική. Δεν μπορείς να βρεις κάποιον που να μην έτρεξε και να μη διακρίθηκε. Αυτό βάζει δύσκολα στον Ντούσαν Κέρκεζ, που είδε τον Λεάντρο Σίλβα (φωτό) να κάνει «χρυσές δουλειές» στο καλό διάστημά της. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκε ρυθμό και δεν βοηθούσε, ενώ στην επανάληψη είχε συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του.

Ο 24χρονος Πορτογάλος δεν φημίζεται για τα ανασταλτικά του προσόντα, αλλά έχει πολλές δυνατότητες όταν η ομάδα του είναι στην επίθεση και αναζητά το γκολ. Θα ήταν πιο ωφέλιμος ο Σίλβα αν σμίλευε τις ικανότητές του και συμπλήρωνε τις αδυναμίες με τις δυνατότητές του. Ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, είναι έτοιμος και  Νταβόρ Ζντραφκόφσκι, ο οποίος έδειξε σταθερότητα στην απόδοσή του, σε όσα παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε.

Ποιος από τους δύο θα πάρει θέση ως κεντρικός μέσος, δίπλα από τον Γκαθτανιάγα, θα το μάθουμε το Σάββατο. «Παίζει» ακόμη μια αλλαγή στην ενδεκάδα της ΑΕΛ και αυτή έχει να κάνει με τον Αβραάμ. Δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο και στη θέση του να αρχίσει ο Μακρής. Ο Μπενίτεθ αισθάνεται ακόμη κάποιες ενοχλήσεις, ενώ έτοιμος είναι ο Αντάμοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τους κιτρινοπράσινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ