aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτός κέρδισε το Volvo των 29.900 ευρώ!

Αυτός κέρδισε το Volvo των 29.900 ευρώ!

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι μετά από επίσημη πληροφόρηση από την υπηρεσία του κρατικού λαχείου, δεν θα διεξαχθεί άλλη κλήρωση εντός Οκτωβρίου.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, ανακοινώνει πως μετά από χθεσινή επίσημη πληροφόρηση από την υπηρεσία του κρατικού λαχείου, δεν θα διεξαχθεί άλλη κλήρωση εντός Οκτωβρίου και η επόμενη κλήρωση θα είναι τον Γενάρη του 2018. Ως εκ τούτου, τελευταία κλήρωση μηνός Οκτωβρίου θεωρείται η κλήρωση στις 18/10/2017, όπου και τα τρία τελευταία ψηφία του τυχερού αριθμού του πρώτου νικητή του κρατικού λαχείου, θα είναι και ο νικητής του λαχείου του Σωματείου μας και κερδίζει το αυτοκίνητο.

Επομένως, ο νικητής του λαχείου του Σωματείου μας είναι ο κάτοχος του αριθμού 571. Παρακαλείται ο νικητής να επικοινωνήσει με τα γραφεία του Σωματείου (24-663090) για διευθέτηση παραλαβής του αυτοκινήτου. Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους με την αγορά του λαχείου συνείσφεραν οικονομικά στην ομάδα μας, βοηθώντας το Σωματείο να καλύψει αρκετές από τις άμεσες οικονομικές του υποχρεώσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ