aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αυτός είναι ο στόχος, και γι’ αυτό παλεύουμε»

«Αυτός είναι ο στόχος, και γι’ αυτό παλεύουμε»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Για τη νίκη επί του Ερμή (πατήστε εδώ): «Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο με αρκετά καλές μονάδες. Θέλαμε να το κερδίσουμε, όταν προηγείται διακοπή στην οποία είχαμε απουσίες, τραυματίες και δυσκόλευαν τις προπονήσεις. Παρ’ όλα αυτά δεν φάνηκε κάτι στον αγωνιστικό χώρο, ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, από λάθος μας ήρθε η ισοφάριση. Όμως πιστεύαμε και εμείς και κόσμος πίστευε και ήταν θέμα χρόνου να ανακτήσουμε και πάλι το προβάδισμα. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ, το οποίο έχει ένα επιπλέον βαθμό δυσκολίας. Αναμένουμε ένα κατάμεστο γήπεδο, βλέποντας την στήριξη του κόσμου».

Διαβάστε επίσης: Φτιαγμένη από ατσάλι η «Κυρία» (video)

Για το αν άλλαξαν οι στόχοι και η ομάδα πάει για πρωταθλητισμό: «Είπαμε πως ο αδιαπραγμάτευτος μας στόχος είναι η Ευρώπη. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, από τη στιγμή που καταφέρνεις να κερδίζεις, φτάνεις πιο κοντά στον στόχο σου».

Για την δήλωση του Καμαρά (σ.σ. ανέφερε χθες ότι θέλει το πρωτάθλημα): «Οι ποδοσφαιριστές βλέπουν ότι η ομάδα είναι στην πρώτη θέση, και θέλουν να την κρατήσουν εκεί. Τα πηγαίνουμε αρκετά καλά, παραμένουμε αήττητοι. Όμως ο στόχος είναι η Ευρώπη και γι’ αυτό παλεύουμε».

Για το αν θα γίνει επέκταση με τον Σιεού: «Η διοίκηση κάνει πάντα αυτό που θεωρεί σωστό. Το κομμάτι της ανανέωσης θα το δει η διοίκηση».

Για την απόδοση του Καμαρά: «Θεωρούμε πως η ομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη σε κάθε παιχνίδι, και ο καθένας στο δικό του κομμάτι παρουσιάζεται καλύτερος. Και ο Παλάνκα δέχθηκε κριτική, όμως δείχνουν ότι βγάζουν τις δυνατότητες και τις αρετές τους στον αγωνιστικό χώρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ