aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αυτός είναι ο δικός μας τρόπος ανάγνωσης της ανακοίνωσης του ΚΟΑ»

«Αυτός είναι ο δικός μας τρόπος ανάγνωσης της ανακοίνωσης του ΚΟΑ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας, μιλώντας στον Active 107.4&102.5 και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου, ανέφερε τη θέση της «Κυρίας» μετά και την ανακοίνωση του ΚΟΑ για το θέμα με το δελτίο υγείας του Φρανσίς Ουζόχο.

«Ο δικός μας τρόπος ανάγνωσής της ανακοίνωσης του ΚΟΑ δείχνει τη δικαίωση που είχαμε ως ομάδα σε όλα όσα λέγαμε όταν το θέμα βγήκαν στη δημοσιότητα. Ότι δηλαδή νομότυπα τόσο αναφορικά με την εγγραφή του ποδοσφαιριστή στο μητρώο της ΚΟΠ, όσο και για το δελτίο υγείας του. Απ’ εκεί και πέρα, αν ο Απόλλων δεν είναι ικανοποιημένος από την ανακοίνωση του ΚΟΑ και θέλει να πάει Αστυνομία μπορεί να το πράξει. Τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών», είπε.

Και συνέχισε: «Το ότι προχώρησαν το θέμα στην Αστυνομία είναι πιο σοβαρό και ξεπερνάει τα όρια τα ποδοσφαιρικά, ωστόσο είναι δικαίωμα τους στον Απόλλωνα να το κάνουν. Όλα αυτά που έγιναν μας αναστάτωσαν ως ομάδα, δημιουργήθηκε αχρείαστη ένταση και πρέπει να την διώξουμε γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ