aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτός είναι ο διάδοχος του Ντούνγκα

Αυτός είναι ο διάδοχος του Ντούνγκα

Και το όνομα αυτού, Αντενόρ Λεονάρντο Μπάτσι. Ο λόγος για το νέο ομοσπονδιακό εκλέκτορα της εθνικής Βραζιλίας, ο κατά κόσμον Τίτε, ο οποίος θα είναι ο διάδοχος του Κάρλος Ντούνγκα στη «σελεσάο».

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Κόπα Αμέρικα, η βραζιλιάνικη Ομοσπονδία απομάκρυνε τον Ντούνγκα από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και ήδη βρέθηκε η διάδοχη κατάσταση.

Αυτός είναι ο 55χρονος προπονητής της Κορίνθιανς και η γνωστοποίηση ήρθε από τον πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος αποκάλυψε: «Eίμαι εκνευρισμένος με την ομοσπονδία και τον τρόπο που άρπαξαν τον Τίτε. Δεν έλαβα ούτε ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο πριν. Μόνο μετά, αφού όλα είχαν κλείσει, με πήρε να μου το πει.

Η εθνική δεν αξίζει να έχει τον Τίτε. Δεν αξίζει να έχει έναν προπονητή με ήθος, μετά τον τρόπο που ενήργησαν. Θα πρέπει ωστόσο να ευχαριστήσουμε τον Τίτε για όλη τη δουλειά του εδώ. Με αυτόν στο τιμόνι η Κορίνθιανς έκανε βήματα προόδου».

Ο Τίτε, θα είναι ο τέταρτος προπονητής της εθνικής Βραζιλίας τα τελευταία έξι χρόνια. Στην καριέρα του έχει κάτσει σε συνολικά 14 πάγκους ομάδων, κυρίως στην χώρα του, μεταξύ των οποίων σε αυτούς των Παλμέιρας, Ατλέτικο Μινέιρο, Κορίνθιανς, Σάο Καετάνο και Γκρέμιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ