aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτόν θέλει απεγνωσμένα ο Μουρίνιο!

Αυτόν θέλει απεγνωσμένα ο Μουρίνιο!

Αποκλειστικό δημοσίευμα της Sun κάνει λόγο για την σφοδρή επιθυμία του Ζοζέ Μουρίνιο να φέρει στο Old Trafford τον Αντουάν Γκριεζμάν. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Βρετανοί, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησε από κορυφαίο ατζέντη να βάλει μπροστά την μεταγραφή του Γάλλου για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» θέλουν να κάνουν πράξη την προτεραιότητα που τους έχει θέση ο Ζοζέ Μουρίνιο για την επιθετική ενίσχυση της ομάδας. Και σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει ακριβώς το πακέτο που επιθυμεί.

Ο Γάλλος, τρίτος καλύτερος παίκτης φέτος στον κόσμο στην ψηφοφορία για την Χρυσή Μπάλα, δεσμεύεται με την Ατλέτικο έως το 2021, ωστόσο η σχέση του με τον Σιμεόνε το τελευταίο διάστημα δεν είναι από αυτές που τις χαρακτηρίζεις αρμονικές.

Παράλληλα ο Γκριεζμάν βλέπει ότι η ισπανική ομάδα δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω, έχοντας χάσει δύο τελικούς Champions League το 2014 και το 2016 από την Ρεάλ. Δεν θα έλεγε λοιπόν «όχι» στο να αλλάξει περιβάλλον και να βρεθεί σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο.

Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής, το δημοσίευμα της Sun το τοποθετεί στα 60 εκατομμύρια λίρες. Λίγο πάνω δηλαδή από τα 71 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ