aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτόν, δεν τον νικάς ούτε με αίτηση από τα ένδεκα βήματα! (vids)

Αυτόν, δεν τον νικάς ούτε με αίτηση από τα ένδεκα βήματα! (vids)

Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Λεγανιές, ο Ντιέγκο Άλβες έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες αποκρούσεις πέναλτι στην ιστορία της Primera Division, φτάνοντας τις 17, ξεπερνώντας τον Άντονι Θουμπιθαρέτα!

Παρ’ όλα αυτά, ο Βραζιλιάνος δεν καταλαβαίνει τίποτα, συνεχίζει και η Βαλένθια εύχεται να μπορούσε να στείλει όλα της τα παιχνίδια… στα πέναλτι. Ο άσος της Βαλένθια είπε «όχι» και αυτή την αγωνιστική, αυτή τη φορά κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μάλιστα δύο φορές, με «θύματά» του τον Γκριζμάν και τον Γκάμπι.

Αφότου ο Γκριεζμάν απέτυχε να τον νικήσει από τη βούλα, ο Γκάμπι έζησε την ίδια απογοήτευση που έχουν νιώσει άλλοι 18 αντίπαλοί του στην Primera Division! Έτσι, συνέχισε να απομυθοποιεί τις εκτελέσεις από τα έντεκα βήματα και κατέγραψε 19 επεμβάσεις (!), αυξάνοντας κι άλλο την επίδοσή του.

Όσο για τον Γκριζμάν… Ο Γάλλος δεν είναι και στα καλύτερά του από το σημείο του πέναλτι, καθώς μετά την αστοχία του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, αστόχησε και δεύτερη φορά από τα 11 βήματα σε διάστημα λίγων ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ