aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτοκτόνησε στο 94' η Θέλτα

Αυτοκτόνησε στο 94′ η Θέλτα

Οι Γκαγιέγος προηγήθηκαν 3-1, αλλά η Βαγιαδολίδ τους πήρε τον βαθμό με το 3-3 στις καθυστερήσεις. Νίκη 1-0 η Εϊμπάρ εντός με την ουραγό Λεγανές του Σιόβα.

Η Θέλτα είχε ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και όλα έδειχναν ότι θα πανηγύριζε ακόμα μία νίκη. Υποδεχόμενη τη Βαγιαδολίδ, προηγήθηκε δύο φορές με δύο γκολ διαφορά. Στο φινάλε όμως πέταξε το τρίποντο, καθώς οι νεοφώτιστοι έφτασαν στο 94′ στο 3-3. Στο 10λεπτο οι Ιάγο Ασπας (4′) και Μάξι Γκόμες (9′) έκαναν το 2-0. Ο Πλάνο (39′) μείωσε, ο Ασπας έγραψε το 3-1 στο 54′, αλλά οι Ουνάλ (65′) και Σουάρεθ (94′) έδωσαν την ισοφάριση στους φιλοξενούμενους.

Την ίδια ώρα έπαιζαν και η Εϊμπάρ με τη Λεγανές. Ωστόσο, ο Δημήτρης Σιόβας (έπαιξε σε όλο το ματς) και οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα στη Χώρα των Βάσκων. Ο Κίκε Γκαρθία (52′) χάρισε το τρίποντο στους γηπεδούχους και άφησε τη Λεγανές στην ουρά με μόλις ένα βαθμό σε αυτό το κάκιστο ξεκίνημά της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ