aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αυτοκτονία» για την Ρόμα 2-2 με την Κίεβο

«Αυτοκτονία» για την Ρόμα 2-2 με την Κίεβο

Οι «τζιαλορόσι» αν και βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στο Ολύμπικο απέναντι στην Κιέβο Βερόνα και ήταν σαφώς ανώτεροι, εντέλει ισοφαρίστηκαν σε 2-2.

Ούτε να το φανταστούν δεν θα μπορούσαν οι ποδοσφαιριστές της Ρόμα αυτό που τους συνέβη στο ματς με την Κιέβο Βερόνα. Οι «τζιαλορόσι» πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν μπροστά στο σκορ ήδη από το 10ο λεπτό, χάρη σε ένα κοντινό αριστερό σουτ του Ελ Σαράουι έπειτα από ασίστ του Φλορέντσι. Οι Ρωμαίοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και μετά το γκολ. Αυτό οδήγησε και σε ένα δεύτερο στο 30ο λεπτό, όταν ο Τζέκο έβγαλε στον Κρισάντε, που από την καρδιά της περιοχής με σουτ έστειλε την μ,πάλα στην κάτω αριστή γωνία του Σορεντίνο.

Η Ρόμα φάνηκε να χαλαρώνει στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η Κιέβο έδειχνε ακίνδυνη και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε. Πρώτα στο 52′ μο Μπίρσα εξαπέλυσε ένα αριστερού σουτ έξω από την περιοχή, για να μειώσει σε 2-1. Οι Ρωμαίοι έδειξαν να αφυπνίζονται μετά από αυτό το τέρμα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού στο 83′ ένα σουτ του Στεπίνσκι μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Μάλιστα, λίγο έλειψε η Κιέβο Βερόνα να προκαλέσει το απόλυτο σοκ στο Ολίμπικο, καθώς στο 95′ ο Τζιακερίνι έκανε ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Όλσεν να κάνει την επέμβαση του παιχνιδιού.

Έτσι, η Ρόμα έφτασε τους 5 βαθμούς στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, ενώ η Κιέβο Βερόνα τους 0, αφού της έχει επιβληθεί αφαίρεση 3 βαθμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ