aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτοί θα είναι οι συνεργάτες του Βαλβέρδε

Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες του Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει κάποιους συνεργάτες στην προσπάθεια που κάνει η Μπαρσελόνα από την καινούργια σεζόν για να φτάσει και πάλι στις επιτυχίες. Ο Αντόνιο Γκόμεθ, ο οποίος πήγε στη Μπάρσα το 2012, θα είναι ο γυμναστής των Καταλανών. Έχει εργαστεί στη Σάντερλαντ και στη Ίπσουιτς, ενώ θεωρείται ότι την καλύτερη δουλειά την έκανε στη Λίβερπουλ.

Ένας ακόμη γυμναστής θα είναι ο Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο, ο οποίος εργάστηκε στα τμήματα υποδομής της Μπάρσα ως συντονιστής φυσικής προετοιμασίας και μεθοδολογίας. Έχει δουλέψει και ως γυμναστής στην πρώτη ομάδα τη σεζόν (2007-2008). Ο Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο ήταν άμεσος συνεργάτης του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, στη Βιγιαρεάλ, στη Βαλένθια και στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Χοσέ Ραμόν ντε λα Φουέντε θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Τίτο Βιλανόβα, τον Χεράρδο Μαρτίνο και τον Λουίς Ενρίκε. Δεύτερος προπονητής και δεξί χέρι του Βαλβέρδε θα είναι ο Γιόν Ασπιάθου, ο οποίος ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον «Τσινγκούρι» πριν από 15 χρόνια. Μάλιστα συνηθίζει να βλέπει τα περισσότερα παιχνίδια από την εξέδρα.

Ο Τζουάν Μπαρμπαρά είναι ο βοηθός προπονητή και ουσιαστικά λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ της Μπάρτσα Β’ και της ομάδας Νέων με την πρώτη ομάδα. Ο Έδου Πονς είναι ένας ακόμα γυμναστής και με αυτόν ολοκληρώνονται οι συνεργάτες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Έδου Πονς είναι στην πρώτη ομάδα από τη σεζόν 2012-2013.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ