aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτοί που παίρνουν σειρά για παραμονή

Αυτοί που παίρνουν σειρά για παραμονή

Κοιτάζοντας ψηλά και οριοθετώντας μεγάλους στόχους, οι κυανόλευκοι άλλαζαν «κοστούμι» χρόνο με τον χρόνο, από το 2013 και μετά. Αντικαθιστούσαν ποδοσφαιριστές με καλύτερους και πιο ποιοτικούς και ταυτόχρονα διατηρούσαν τον βασικό τους κορμό. Εκείνο που φροντίζουν να κάνουν είναι να μη χάνουν παίκτες που κάνουν τη διαφορά.

Οι περισσότεροι από το υφιστάμενο ρόστερ έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2020, με αρκετούς από αυτούς που υπέγραψαν επέκταση της συνεργασίας του ν’ αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να ολοκληρώσουν την καριέρα τους στη λεμεσιανή ομάδα. Ο Απόλλων είναι πλέον κομμάτι της ζωής τους.

Η διοίκηση πάντως έχει και άλλα να κάνει για να διατηρήσει στο ρόστερ παίκτες-διαμάντια, που είναι με υποσχετική όπως ο Γιάκολις και ο Άλεφ. Οι δύο τους «βγάζουν μάτια» και ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τους κρατήσει στο λιμάνι. Ο πρώτος είναι δανεικός από τη Στεάουα και ο δεύτερος από την Μπράγκα, με τον σύλλογο της Λεμεσού να έχει το δικαίωμα αγοράς και των δύο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ