aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτοί οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ πάνε στο Κόπα Άφρικα

Αυτοί οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ πάνε στο Κόπα Άφρικα

Χαμένες αναμένεται να βγουν αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ τον ερχόμενο Γενάρη, καθώς ξεκινάει το Κόπα Άφρικα στο Γκαμπόν. Η ομάδα που θα έχει τις σημαντικότερες απώλειες θα είναι η Λέστερ, αφού θα της λείψουν τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Αγγλίας θα χάσουν τους Ριγιάντ Μαχρέζ, Ισλάμ Σλιμανί, Τζέφρεϊ Σλουπ και Ντάνιελ Άμαρτεϊ. Από την μεριά της, η Γιουνάιτεντ χάνει τον Ερίκ Μπαϊγί, ενώ η Λίβερπουλ τον Σαντιό Μανέ.

Η Σάντερλαντ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Παπί Τζιλαμποτζί, Ντιντιέρ Εντόνγκ, Γουάμπι Καζρί και Λαμινά Κονέ. Τέσσερις ποδοσφαιριστές θα… χάσει και η Γουέστ Χαμ, αφού οι Αντρέ Αγιού, Ντιαφρά Σακό, Σεϊκού Κουγιατέ και Σοφιάν Φεγκουλί πρέπει να ταξιδέψουν στην Αφρική.

Σημαντικές απώλειες και για την Έβερτον, με τους Γιανίκ Μπολασιέ και Ίντρισα Γκουεγιέ να συμμετέχουν στο Κόπα Άφρικα, ενώ η Σαουθάμπτον θα χάσει τον Σοφιάν Μπουφάλ. Ο Ανταμά Τραορέ θα λείψει για λογαριασμό της Μίντλεσμπρο και ο Μπράις Τζα Τζέτζε από τη Γουότφορντ.

Τσέλσι, Τότεναμ, Μπέρνλι και Σουόνσι είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν θα έχουν συμμετέχοντας στο Κόπα Άφρικα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ