aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτοί οι δύο είναι υποψήφιοι για αντι-Ρομπέρζ

Αυτοί οι δύο είναι υποψήφιοι για αντι-Ρομπέρζ

Η απουσία του Ρομπέρζ έφερε στο προσκήνιο τους Σελίμοβιτς και Ουεντραόγκο. Οι δύο τελευταίοι πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της Αυστρίας και υπολογίζονται από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Επιστροφή στη βάση, μετεγγραφές και Ρομπέρζ

Αμφότεροι είναι στην ηλικία των 22 χρονών, όμως παρουσιάζονται έτοιμοι για να διεκδικήσουν θέση βασικού. Από την περασμένη σεζόν έδειξαν πως έχουν τα φόντα να μονιμοποιηθούν, αλλά φέτος οι πιθανότητές τους αυξάνονται.

Διαβάστε επίσης: Αναβαθμίζεται ο Απόλλωνας, πήρε το πτυχίο του ο Ματθαίου

Πιθανόν και οι δύο να είναι στο αρχικό σχήμα του εκτός έδρας αγώνα με τη Ζαλγκίρις, αφού είναι έτοιμοι. Δίπλα στον πιο έμπειρο Γιούστε και οι δύο έχουν να μάθουν πολλά. Βέβαια οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις του Απόλλωνα υποχρεώνουν την τεχνική ηγεσία να χρειάζεται άλλον ένα  έτοιμο στόπερ.

Είναι στην πόρτα εξόδου ο Ρομπέρζ, το θέμα του οποίου δεν ξεκαθάρισε, επέστρεψε ο Καρώ, όμως με ακόμη μία προσθήκη θα αισθάνονται καλύτερα, γιατί όπως και η περασμένη σεζόν έτσι και η φετινή αναμένεται δύσκολη. Σε βάθος χρόνου, ώς τον ερχόμενο Μάιο, θα χρειαστούν πολλές δυνάμεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ