aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτοί είναι οι 2 παίκτες που έδωσαν διορία στην Ανόρθωση μέσω δικηγόρου

Αυτοί είναι οι 2 παίκτες που έδωσαν διορία στην Ανόρθωση μέσω δικηγόρου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το καμπανάκι του κινδύνου ήχησε ο Χρήστος Πουλλαΐδης μέσω επιστολής του σε επιφανείς Ανορθωσιάτες και στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, όπως αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα «Goal.com.cy». Μέσω αυτής της επιστολής, ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, με κραυγή αγωνίας κάλεσε άπαντες όπως συνεισφέρουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, μιας και οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και «πνίγουν» την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Eπιστολή Πουλλαΐδη: Κραυγή αγωνίας σε επιφανείς Ανορθωσιάτες

Τόνισε μάλιστα την αναγκαιότητα για άμεση πληρωμή ενός μηνιάτικου στους ποδοσφαιριστές, καθώς έχει ξεπεραστεί ήδη περίοδος τριών μηνών και ελλοχεύει ο κίνδυνος προσφυγών, ενώ προχώρησε και στην αποκάλυψε πως δύο ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ έχουν στείλει επιστολή διά του δικηγόρου τους, μέσω της οποίας δίνουν δεκαήμερη προθεσμία για τα δεδουλευμένα τους και υπάρχει ο κίνδυνος να προσφύγουν στη FIFA.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Έδωσαν προθεσμία μέσω δικηγόρου 2 παίκτες της Ανόρθωσης

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και σας αποκαλύπτουμε, οι παίκτες αυτοί είναι ο νεαρός Αυστριακός τερματοφύλακας, Νταβίντ Στέμερ και ο Ελβετός μέσος Όλιβερ Μπουφ. Την εκστρατεία της οικονομικής ενίσχυσης ηγείται ο πρόεδρος Ευγένιος Χαμπουλλάς, ο οποίος αναμένεται να χτυπήσει πολλές πόρτες για να μαζευτεί χρήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ