aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αυτό τους είπα στο ημίχρονο»

«Αυτό τους είπα στο ημίχρονο»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Προγκρές και τη νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και έχουμε 3 στα 3 στην Ευρώπη. Σε αντίθεση με την απόδοση που είχαμε στο πρώτο μέρος, δημιουργήσαμε 2-3 ευκαιρίες για γκολ. Μίλησα στους ποδοσφαιριστές στο ημίχρονο και τους εξήγησα πως έτσι δεν πάμε πουθενά.  Παρά την απόδοση που είχαμε, το σημαντικό ήταν πως δεν δεχτήκαμε γκολ.

Στην επανάληψη σκοράραμε ένα γκολ και χάσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Συμπερασματικά, δεν είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε περισσότερες ευκαιρίες και πήραμε τη νίκη. Στην Κύπρο το ματς θα είναι δύσκολο, διότι η Προγκρέ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τελείωσε μόνο το πρώτο μέρος για την πρόκριση.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Εάν έχουμε την απόδοση του πρώτου μέρους στην Κύπρο θα κινδυνέψουμε. Πρέπει να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Παίζαμε εντός έδρας σήμερα και ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την συμπαράσταση. Ήταν ένα μίνι Τσίρειο εδώ σήμερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ