aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αυτό που έχουμε φέτος είναι πάθος και διάθεση»

«Αυτό που έχουμε φέτος είναι πάθος και διάθεση»

Για το σπουδαίο διπλό μέσα στο Παπαδόπουλος μίλησε στον ACTIVE και στην εκπομπή Passing Game ο Αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Φάνης Κιννής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη δήλωσε: «Καταφέραμε να πάρουμε 3 βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα. Είναι πολύ σημαντικό, έχουμε παιχνίδι κυπέλλου ξανά με την Ανόρθωση και βλέπουμε τη συνέχεια. Η διαφορά που έχουμε από προηγούμενες χρονιές είναι το πάθος και την διάθεση που έχουν οι παίκτες μας. Το βλέπουμε καθημερινά στις προπονήσεις το πόσο θέλουν να κατακτήσουν αυτό το πρωτάθλημα».

Για τα στοιχεία που έφεραν τη νίκη είπε: «Η θέληση και το πάθος αλλά και ο τρόπος που διαχειρίστηκε τον αγώνα ο προπονητής μας. Έστω και αν ισοφαριστήκαμε καταφέραμε και ξανά πήραμε το προβάδισμα και στο τέλος κατακτήσαμε τη νίκη. Αν αναλογιστούμε πως είχαμε κάτι παρόμοιο με τον ΑΠΟΕΛ αλλά χάσαμε το παιχνίδι εκείνο, έδειξαν οι παίκτες μας ψυχιικά αποθέματα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την ψυχολογία απάντησε: «Η ψυχολογία είναι πλέον σε ψηλά επίπεδα όμως έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και θα πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο πανέτοιμοι. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση σε δύο μέρες, χρειαζόμαστε ξεκούραση αφού και ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει και μετά θα δούμε τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ».

Διαβάστε επίσης: Απόλλων – Παπουλής… κορυφή! (pics)

Για το γεγονός ότι βρίσκονται στους δύο τίτλους τόνισε: «Θέλουμε και τους δύο τίτλους. Έχουμε ενισχύσει με τέτοιο τρόπο την ομάδα ώστε να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει σε τέτοιες δυσκολίες και με την σωστή διαχείριση που κάνει ο προπονητής μας θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους».

Για την δυναμική που έχει αναπτύξει ο Απόλλωνας ανέφερε: «Η δυναμική υπάρχει όπως και η θέληση και το πάθος. Βλέπουμε τους παίκτες μας να μπαίνουν με διάθεση να κατακτήσουν τη νίκη και το πετυχαίνουν. Αυτό είναι που κρατάμε μέχρι στιγμής».

Διαβάστε επίσης: Οι θριαμβευτές έγιναν ένα με τον κόσμο τους (video)

Τέλος αναφέρθηκε στον Φώτη Παπουλή είπε: «Είναι πολύ μεγάλη η αξία του Φώτη και φαίνεται στα μεγάλα παιχνίδια που δηλώσει παρών. Βοηθά όλη την ομάδα, έχει πετύχει σημαντικά τέρματα και πιστεύω πως και στα επόμενα θα πετύχει ακόμα περισσότερα για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ