aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αυτό με το Λαφράνς, πρέπει να σταματήσει…» (παράπονα για το γήπεδο)

«Αυτό με το Λαφράνς, πρέπει να σταματήσει…» (παράπονα για το γήπεδο)

Ικανοποιημένος, σοβαρός και ήρεμος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη επί της Ένωσης, ο τεχνικός της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο Βόσνιος κόουτς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τραυματισμό του Λεάντρο Σίλβα, ο οποίος δεν είναι σοβαρός, απλά μια ενόχληση, ενώ τόνισε πως ο Κέβιν Λαφράνς «είναι επαγγελματίας, θα παθιάζεται και θα τα δίνει όλα για την ΑΕΛ μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του», υπογραμμίζοντας πως η αλλαγή του στο ημίχρονο έγινε για σκοπούς τακτικής.

«Ο Κέβιν είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ. Τον υπολογίζουμε. Έχουν λεχθεί πολλά αυτή την βδομάδα και πρέπει να σταματήσει αυτό που γίνεται. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και θα δίνει και την ψυχή του», είπε.

Για το ματς, είπε: «Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, για μένα είναι μια μεγάλη νίκη. Ξέρουμε πως όταν παίξαμε στη Λεμεσό ότι η Ένωση είναι δυνατή ομάδα και το έδειξε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε αρκετή πίεση. Στην επανάληψη αλλάξαμε κάποια πράγματα, τα παιδιά το πάλεψαν και κερδίσαμε το παιχνίδι. Δοκιμάσαμε ένα πλάνο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μας βγήκε, η Ένωση είναι πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες.

Ακολούθως, εξέφρασε παράπονα για το γήπεδο: «Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αλλά με όλο τον σεβασμό, γνωρίζω την ομάδα και όσους δουλεύουνε εδώ, αλλά σε αυτό το γήπεδο είναι αδύνατο να παίξεις ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσανε να παίξουν οι ομάδες και δεν μπορούσαν να κάνουν φάσεις, έχω παίξει και εγώ σαν παίκτης σε αυτό το γήπεδο και ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες και στον κόσμο μας, καλή συνέχεια στο Παραλίμνι και ίσως συναντηθούμε στο κύπελλο, βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να περάσουμε από το ΘΟΪ».

Για τον Λεάντρο Σίλβα είπε: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ζήτησε και ο ίδιος να βγει γιατί ένιωσε πόνο και προτίμησα να τον βγάλω παρά να έχει περισσότερο πρόβλημα στη συνέχεια».

Δηλώσεις έκανε κι η εκπρόσωπος Τύπου, Αριάδνη Γενεθλίου, η οποία ανέφερε: «Δείξαμε χαρακτήρα, κάναμε την ανατροπή και θεωρώ ότι η ΑΕΛ έχει δείξει την δυναμικότητα της. Είχαμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και στους παίκτες μας και κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς. Ακολουθεί ένα πιεστικό πρόγραμμα με τον αγώνα κυπέλλου μεσοβδόμαδα, ξέρουμε ότι η σεζόν είναι πολύ δύσκολη και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ