aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτό λείπει από την Ανόρθωση

Αυτό λείπει από την Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι της Ανόρθωσης, από την πρεμιέρα με τη Νέα Σαλαμίνα, η αλήθεια είναι ότι δεν είδαμε. Η μεγάλη διαφορά που είδαμε προχθές είναι ότι κόντρα στην Αλκή οι παίκτες του Ρόνι Λέβι δεν «έσβησαν» στο δεύτερο ημίχρονο αλλά κράτησαν μία σταθερή απόδοση σε όλο το παιχνίδι. Μπορεί η νίκη να ήρθε και με μπόλικη δόση τύχης, όμως σε γενικές γραμμές η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεζε περισσότερο και είχε διάθεση να επιτεθεί για να κερδίσει τον αγώνα ήταν η Ανόρθωση.

Αυτό που φαίνεται να απουσιάζει για την ώρα είναι η φαντασία στην τελική πάσα αλλά ακόμη και στον οργάνωση του παιχνιδιού από πίσω. Η «Κυρία» ήταν προβλέψιμη στην ανάπτυξή της, η Αλκή κατάφερε να κλείσει καλά τους χώρους και ήταν δύσκολο να βρει τους τρόπους για να φθάσει στο γκολ. Χρειάζεται να προστεθεί στον τρόπο παιχνιδιού το απρόοπτο και το απρόσμενο, κάτι που δεν έδειξε ακόμα η Ανόρθωση, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων.

Η διακοπή είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει την ομάδα, η οποία θα έχει και καλύτερη ψυχολογία μετά και τη νίκη κόντρα στην Αλκή, για να μπορέσει να δει τις αδυναμίες της και να τις διορθώσει. Μέχρι την επανέναρξη, παίκτες όπως ο Σισέ, που έκανε ντεμπούτο προχθές, θα είναι πολύ πιο έτοιμοι. Ο 32χρονος ακραίος επιθετικός δείχνει ότι έχει την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητα, όμως αυτό που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή είναι να μπορέσει να μάθει καλύτερα την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Πολλές φορές φαινόταν στο γήπεδο ότι δεν υπάρχει συγχρονισμός και καλή συνεργασία, κάτι το οποίο θα βελτιωθεί αισθητά μέσα από τα παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ