aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αυτό έκανε την απόφαση πιο εύκολη»

«Αυτό έκανε την απόφαση πιο εύκολη»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Ανόρθωση, ο Αριέλ Αρούς έγραψε το πιο κάτω μήνυμα στο instagram, ποζάροντας με τη φανέλα της «Κυρίας».

Αναλυτικά: «Σήμερα αρχίζω κάτι νέο. Ένα νέο πρωτάθλημα και μία πολύ μεγάλη πρόκληση για εμένα. Μετά από μία δεκαετία στο Ισραήλ εκπλήρωσα τη φιλοδοξία μου να αγωνιστώ στο εξωτερικό και υπέγραψα στην Ανόρθωση. Γνώριζα ότι δεν ήταν μία απλή διαδικασία να αφήσω την πατρίδα μου και να αγωνιστώ στο εξωτερικό, αλλά αυτός είναι πλέον ο προορισμός μου και είμαι ευτυχισμένος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία τώρα.

Το γεγονός ότι προπονητής είναι ο Ρόνι Λέβι, έκανε την απόφαση μου πιο εύκολη. Η σχέση μου με την Ρόνι Λέβι είναι πολύ καλή και ειλικρινής. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που θα αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του (δύο φορές στην Μπεϊτάρ και μία στη Μακάμπι Νετάνια).

Θέλω να ευχαριστήσω τη Χάποελ Τελ Αβίβ για τα τελευταία δύο χρόνια και να ευχηθώ να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη νέα σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξε σε αυτήν την απόφαση. Πάνω από όλα ευχαριστώ τη γυναίκα μου. Τώρα είναι ώρα για σκληρή δουλειά και να πετύχω τους στόχους μου».

Διαβάστε επίσης: 

Δεν περιμένουν άλλο τον Αρούς

Nέο για τον Αρούς

Deadline μέχρι αύριο στον Αρούς!

Aνορθωσιάτικο καλωσόρισμα στον Αρούς (pic)

Ο λόγος που είχε καθυστερήσει η απάντηση Αρούς στην Ανόρθωση

Πίσω από τον Αρούς… κρύβεται ο Κάτσαβ

Ο Αρούς απέρριψε τριετές συμβόλαιο και 120.000 ευρώ ετησίως

Τελειώνει θετικά του Αρούς

Τα νεότερα με Αρούς

Θέλει τον Αρούς με €18.000 μηνιαίως!

Παντρεύτηκε και ο Αρούς, κουκλάρα η εκλεκτή! (video)

Αυτό ισχύει για τον Αριέλ Αρούς

O Kλίνγκερ ευελπιστεί πως ο Αρούς θα πει «ΟΧΙ» στον Λέβι

Οι τελευταίες εξελίξεις με τον Αρούς

Πρόταση στον Αρούς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ