aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτό είναι το πρωτόκολλο για την επανέναρξη της Serie A

Αυτό είναι το πρωτόκολλο για την επανέναρξη της Serie A

Τα σημαντικότερα μέρη του πρωτοκόλλου υγείας για την επανέναρξη της Serie A κάνει γνωστά η ιστοσελίδα «sportmediaset».

Συγκεκριμένα, στα ματς θα δίνουν το παρών μέχρι 300 άτομα το περισσότερο, ενώ το γήπεδο θα χωρίζεται σε τρεις ζώνες (σσ. μέχρι 130 άτομα σε μια ζώνη). Οι ομάδες θα έρχονται με όσο το δυνατόν περισσότερα Μέσα μεταφοράς όπως πούλμαν ή βανάκια, ενώ άπαντες θα πρέπει να φοράνε μάσκες. Υπάρχει η πρόταση, επίσης, για τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας να φτάνουν στο γήπεδο με τα δικά του αυτοκίνητα. Επίσης, ομάδες και διαιτητές θα φτάνουν διαφορετικές ώρες.

Όσοι παίκτες είναι εκτός αποστολής ή δεν έχουν δηλωθεί από τις ομάδες θα θερμομετρούνται πριν μπουν στο γήπεδο, ενώ θα συμπληρώνουν και ειδικό έντυπο που θα αφορά τα όσα έκαναν τις τελευταίες 14 ημέρες και αν είχαν συμπτώματα που συνδέονται με τον κορωνοϊό. Οι δημοσιογράφοι και οι σεκιούριτι θα είναι μέχρι ένα συγκεκριμένο νούμερο.

Θα χρησιμοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερα αποδυτήρια για να αλλάζουν οι παίκτες και οι διαιτητές, ενώ τα ρούχα των ποδοσφαιριστών θα τοποθετούνται σε άλλο δωμάτιο όλα μαζί. Δεν θα επιτρέπονται οι χειραψίες μεταξύ των παικτών αλλά και των διαιτητών, όπως και οι ομαδικές φωτογραφήσεις, ενώ τα παιδιά που συνόδευαν τους ποδοσφαιριστές δεν θα υπάρχουν πλέον. Μασκότ στα γήπεδα δεν θα υπάρχουν, επίσης, ενώ οι ομάδες θα μπαίνουν ξεχωριστά στο γήπεδο.

Συνεντεύξεις θα γίνονται κανονικά, αλλά θα υπάρχουν αποστάσεις τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ των δημοσιογράφων και των ποδοσφαιριστών. Όσον αφορά τη συνέντευξη Τύπου, οι ερωτήσεις θα στέλνονται μέσω Whatsapp ή Skype και θα τις απαντά μετά ο προπονητής.

Υπενθυμίζεται, πως στο νέο πρωτόκολλο υγείας που δημιουργήθηκε, όταν ένας παίκτης ή ένας εργαζόμενος γενικά της ομάδας βρεθεί με τον κορωνοϊό, θα μπαίνει ο ίδιος σε απομόνωση 14 ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ