aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτό είναι το match programme της φιέστας της Λίβερπουλ (pic)

Αυτό είναι το match programme της φιέστας της Λίβερπουλ (pic)

Η Λίβερπουλ σχεδιάζει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η φετινή, ιδιαίτερη φιέστα δίχως κόσμο στις 22 Ιουλίου, όμως, έχει έτοιμο το match programme της αναμέτρησης με την Τσέλσι που θα σημάνει και τυπικά τη μεγάλη επιστροφή στο θρόνο έπειτα από 30 χρόνια!

Οι «κόκκινοι» είναι Πρωταθλητές Αγγλίας από τα τέλη του Ιούνη, όμως, πρέπει να περιμένουν για ναπάρουν το τρόπαιο στα χέρια τους.

Αυτό θα γίνει το βράδυ της 22ας Ιουλίου στο εντός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι, όταν οι «κόκκινοι» του Κλοπ με τον Τζόρνταν Χέντερσον θα σηκώσουν ψηλά στον ουρανό το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ για να επιβεβαιώσουν πως επανέφεραν τον σύλλογο στην κορυφή έπειτα από το 1990.

Η φιέστα θα είναι ιδιαίτερη λόγω των συνθηκών, το γήπεδο άδειο, όμως, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ ανάμεσα σε όλους τους υπόλοιπους σχεδιασμούς που κάνουν, έφτιαξαν και το match programme της αναμέτρησης με τους «μπλε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

C H A M P I O N S The matchday programme cover for our clash with @chelseafc #LFC #LiverpoolFC #PremierLeague #Champions

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liverpool Football Club (@liverpoolfc) στις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ