aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτό αποφάσισε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ

Αυτό αποφάσισε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ

Η ΑΕΛ δεν θα προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση, καθώς ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν θέλει άλλο ποδοσφαιριστή, όπως δήλωσε στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου. «Η μπάλα είναι αποκλειστικά εδώ και αρκετές μέρες στα πόδια του προπονητή μας. Εμείς είναι δεδομένο ότι αν ζητήσει κάτι θα το υλοποιήσουμε γιατί θέλουμε η ομάδα να είναι όσο πιο γίνεται για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».

Στο δια ταύτα, θα κάνετε μεταγραφή ή όχι; «Όπως σας είπα δεν είναι κάτι που μας καίει. Υπάρχει μια καταρχήν απόφαση από τον προπονητή, αλλά όσο υπάρχει μεταγραφική περίοδος αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα δεδομένο. Αυτή η απόφαση λέει ότι είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας».

Άρα με αυτή την απόφαση δεν θα γίνει μεταγραφή. «Ναι, αν παραμείνει αυτή η απόφαση δεν θα γίνει μετεγγραφή».

Δείγμα του ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις μεταγραφές του καλοκαιριού και δεν θέλει να καταφύγει σε λύσεις της τελευταίας στιγμής. Αυτό έχει αναφέρει ο προπονητής μας, αλλά όπως συνηθίζουμε να λέμε κι εμείς αλλά και ο ίδιος όσο υπάρχει ανοικτή μεταγραφική περίοδος, όλα τα θέματα είναι ανοικτά. Επαναλαμβάνω ότι η μπάλα είναι στα πόδια του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ