aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτή την ήττα δεν την ήθελε κανείς στον Απόλλωνα

Αυτή την ήττα δεν την ήθελε κανείς στον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάποτε θα ερχόταν και η εκτός έδρας ήττα ή έστω η άσχημη εμφάνιση. Αυτό που καλείται να διαχειριστεί ο Σοφρώνης Αυγουστή είναι να μην έχει συνέχεια και η ομάδα του να ξαναβρεί τη φρεσκάδα της. Δεν ήθελε κανείς αυτή την περίοδο, να γευτεί το ποτήρι της ήττας, όμως ήρθε και εδώ είναι που θα φανεί πόσο δυνατή είναι ως ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Aπόλλων: Ένα χρόνο μετά δέχεται τρία γκολ

Οι παίκτες δεν είχαν την ένταση και τον ρυθμό άλλων αγώνων και το κακό ξεκινούσε από την αδυναμία στη μεσαία γραμμή να αναχαιτίσουν τους αντιπάλους τους. Η μπάλα περνούσε με ευκολία από τα πόδια των παικτών της ΑΕΚ στην άμυνα του Απόλλωνα, με τους Γιούστε και Ρομπέρζ να έχουν πολλή δουλειά και χωρίς βοήθειες να κάνουν και λάθη.

Διαβάστε επίσης: Υπάρχει… ζωή χωρίς τον Παπουλή;

Οι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές ήταν «απόντες» προχθές και δεν είναι δικαιολογία η απουσία του Σατσέτι. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που διερωτούνται: Κάθε φορά που θα απουσιάζει δηλαδή ένας ποδοσφαιριστής η ομάδα θα κινδυνεύει να χάνει από τη δυναμική της; Δεν είναι δυνατό, η φετινή πορεία του Απόλλωνα να εξαρτάται από έναν και μόνο ποδοσφαιριστή. Το πρωτάθλημα μπήκε σε μια κρίσιμη φάση και η τύχη της ομάδας είναι και στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Τώρα είναι που θα πρέπει να καταθέσουν καρδιά πρωταθλητή και να μην αφήσουν να χαθούν οι κόποι μιας σεζόν. Η μπάλα είναι στα πόδια τους και άμεσα πρέπει να αποδείξουν ότι επανέρχονται δριμύτεροι.

Διαβάστε επίσης: Τέλος η σεζόν για Άλαν… μπαίνει χειρουργείο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ