aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτή, ναι, είναι η Ατλέτικο! (video)

Αυτή, ναι, είναι η Ατλέτικο! (video)

Όλη τη χρονιά οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης… ψάχνουν την ομάδα που σάρωνε όλους τους υποδεέστερους αντιπάλους και σήμερα έκανε την εμφάνισή της. Οι «ροχιμπλάνκος» διέλυσαν εκτός έδρας τη Λεβάντε με 5-0 έχοντας σε πολύ μεγάλη μέρα τους Γάλλους, Κέβιν Γκαμεϊρό και Αντουάν Γκριεζμάν που πέτυχαν από δύο γκολ.

Ωστόσο, το δρόμο για το θρίαμβο των Μαδριλένων άνοιξε μόλις στο 5′ ο Σουάρεθ με αυτογκόλ στην προσπάθειά του να αποσοβήσει τη βέβαιη παραβίαση της εστίας του, ενώ επί της ουσίας την… τελετή ολοκλήρωσε στο 29′ ο Γκαμεϊρό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο, κάνοντας απλή διαχείριση δυνάμεων και αποτελέσματος, αλλά μπόρεσε να πετύχει τρία γκολ, αρχικά στο 59′ με τον Γκαμεϊρό να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Γκριεζμάν. Ο ηγέτης των «ροχιμπλάνκος» στο 65′ πρόσθεσε το όνομά του τον πίνακα των σκόρερ και στο 68′ έκανε το 5-0, δείχνοντας να βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ