aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτή (μάλιστα) ήταν... Μπαρσελόνα, διέλυσε τη Σεβίλλη (video)

Αυτή (μάλιστα) ήταν… Μπαρσελόνα, διέλυσε τη Σεβίλλη (video)

Η Μπαρτσελόνα ξύπνησε, έκανε φύλλο και φτερό την Σεβίλλη και με το 4-0 έστειλε πολλαπλά μηνύματα σε όσους βιάστηκαν να την ξεγράψουν. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να κάνει ρηξικέλευθες τομές, άφησε εκτός ενδεκάδας Γκριεζμάν, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς και αυτό το ηλεκτροσόκ λειτούργησε.

Η Μπαρτσελόνα μετά από μουδιασμένο πρώτο 25λεπτο, όπου η Σεβίλλη απείλησε τρεις φορες με Οκάμπος, Φερνάντο, Ντε Γιονγκ πήρε μπροστά και με το επιβλητικό 4-0 έστειλε μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες. Το σκορ άνοιξε με μαγικό τρόπο ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος με ένα εκπληκτικό «ψαλιδάκι» έκανε το 1-0 (27’), το οποίο λες και τελείωσε τους Ανδαλουσιανούς. Η κατηφόρα που ακολούθησε είχε μέχρι το ημίχρονο δύο γκολ από Βιδάλ (32’) και Ντεμπελέ (35’), με τον Γάλλο να πετυχαίνει πιθανώς το ομορφότερο τέρμα του στην Βαρκελώνη.

Η Σεβίλλη συνέχισε να χάνει με συνέπεια γκολ και στην επανάληψη (κυρίως με τον Ντε Γιονγκ), με το παιχνίδι να είναι πολύ ανοιχτό, αφού κανείς δεν είχε τίποτα να χάσει. Ένα εκπληκτικό φάουλ του Μέσι έφερε το 4-0 (78’), με το ματς να παίρνει απρόβλεπτη τροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο, αφού η Μπαρτσελόνα τελείωσε το ματς με 9 παίκτες, λόγω αποβολών των Αραούχο και Ντεμπελέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ