aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτή μάλιστα, είναι μετεγγραφή… αεροδρομίου!

Αυτή μάλιστα, είναι μετεγγραφή… αεροδρομίου!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μία πολύ μεγάλη μετεγγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Ανόρθωση. Η διοίκηση της «Κυρίας» έχει συμφωνήσει προφορικά με τον διεθνή Κροάτη κεντρικό αμυντικό Γκόρντον Σίλντενφελντ. Την ερχόμενη Τετάρτη, μάλιστα, αναμένεται να έρθει στην Κύπρο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του.

Ο Σίλντενφελντ έχει παίξει 29 φορές στην εθνική Κροατίας, είναι 32 χρονών και η απόκτησή του από την Ανόρθωση θα θεωρηθεί τεράστια επιτυχία, ενώ θα αποτελέσει μία από τις μεγάλες μετεγγραφές του καλοκαιριού. Το όνομά του είναι γνωστό στο κυπριακό κοινό μιας και πέρασε στην καριέρα του από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος στόπερ άρχισε το ποδόσφαιρο στην Σίμπενικ και ακολούθως πήρε μετεγγραφή στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Απ’ εκεί του άνοιξαν οι πόρτες για το εξωτερικό όπου φόρεσε τις φανέλες των Μπεσίκτας (9/0), Ντούισμπουργκ (4/0), Στουρμ Γκραζ (70/3), Φρανκφούρτη (33/1), Ντιναμό Μόσχας (6/0), ΠΑΟΚ (11/0), Παναθηναϊκό (48/1) και Ντιναμό Ζάγκρεμπ (59/2).

Όπως γίνεται αντιληπτό και από το βιογραφικό του πρόκειται για έναν παίκτη με παραστάσεις σε μεγάλα πρωταθλήματα και με πολλές εμπειρίες. Πέρυσι, μάλιστα, αγωνίστηκε με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ προπονητής του ήταν ο Ιβάιλο Πέτεφ που είχε περάσει από την ΑΕΛ.

Ο Σίλντενφελντ έρχεται στην Ανόρθωση για να αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής της γραμμής και ήδη ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί με την προοπτική ο Κροάτης στόπερ να βρεθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μάλιστα, αυτή δεν θα είναι η τελευταία κίνηση που θα κάνει αίσθηση για την Ανόρθωση, μιας και η διοίκηση είναι σε επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές που τα ονόματά τους θα ηχήσουν θετικά στα αυτιά του κόσμου. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να προέκυψαν αναποδιές, αλλά στόχος είναι να γίνουν σωστές και ποιοτικές προσθήκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ