aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτή η ομάδα άξιζε να βρίσκεται ψηλότερα

Αυτή η ομάδα άξιζε να βρίσκεται ψηλότερα

Σε παιχνίδια όπως το προχθεσινό στο Τσίρειο, συνειδητοποιεί κανείς ότι η Νέα Σαλαμίνα θα μπορούσε να βρισκόταν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Ίσως και το ότι οι ποδοσφαιριστές της αδικούν τον εαυτό τους. Όχι μόνο γιατί έφυγαν με βαθμολογικό κέρδος από την έδρα του Απόλλωνα αλλά για τη συνολική τους παρουσία, βάσει της οποίας θα μπορούσαν ακόμα και να νικήσουν.

Αμύνθηκαν καλά, αλλά τους κόστισε η αδυναμία να αξιοποιήσουν τους επιθετικούς αιφνιδιασμούς που έφτιαξαν όποτε κέρδιζαν την μπάλα στο κέντρο ή αν προτιμάτε, όποτε την έχανε ο αντίπαλός τους. Οι ερυθρόλευκοι έφτιαξαν τις προϋποθέσεις για να σημειώσουν περισσότερα τέρματα αλλά υστέρησαν κυρίως στην τελική πάσα.

Είδαν όμως τον Ντίμιταρ Μακρίεφ να αξιοποιεί μιαν από αυτές και να σκοράρει, ισοφαρίζοντας (1-1). Ένα γκολ που ήταν αρκετό για χαρίσει ένα βαθμό στην ομάδα της Αμμοχώστου. Ήταν το δεύτερο γκολ του Βούλγαρου στράικερ στο πρωτάθλημα αλλά ιδιαίτερα πολύτιμο για τη Νέα Σαλαμίνα.

Το πρώτο του γκολ σφράγισε τη νίκη επί του Εθνικού Άχνας. Ο Μακρίεφ άργησε να πάρει μπρος στο σκοράρισμα αλλά τώρα δείχνει ικανός να θυμίσει ξανά τον περσινό καλό του εαυτό και να βοηθήσει την ομάδα του να μπει στην πρώτη 6άδα.

Στη συνέχεια του πρωταθλήματος, η Νέα Σαλαμίνα θα υποδεχθεί την Ανόρθωση. Ο Τσούριουριτς εξέτισε την ποινή του και υπολογίζεται από τον Στάικο Βεργέτη. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Πεδρίτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ