aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτή η Μπάγερν δεν παίζεται! (vid)

Αυτή η Μπάγερν δεν παίζεται! (vid)

Eίναι γνωστό ότι δεν έχει αντίπαλο εντός συνόρων, αλλά η ανωτερότητα που βγάζει ακόμα και σε δύσκολες έδρες, τρομάζει. Η Μπάγερν θεωρητικά θα έπρεπε να είναι ελαφρώς κουρασμένη από το ταξίδι και το παιχνίδι με την Μπενφίκα, όμως η βαυαρική μηχανή δουλεύει σε εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε ότι ήθελε στην «Βέλτινς Αρένα» και η Μπάγερν έφτασε στο πολύ εύκολο 0-2 επί της Σάλκε, που για 90 λεπτά ήταν κομπάρσος της παράστασης που έδιναν οι παίκτες του Νίκο Κόβατς.

Ο Κολομβιανός με ασυνήθιστο τρόπο (κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ) άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό και μαζί με τον Αλάμπα ήταν πίσω από κάθε τι καλό έφτιαχναν οι φιλοξενούμενοι.

Ο Αυστριακός είδε τον Φέρμαν να του στερεί το 0-2 (23’), ενώ λίγο αργότερα (27’) με αριστερό σουτ σημάδεψε το δοκάρι. Ο Χάμες σπατάλησε άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες (25’, 52’) για να καθαρίσει το ματς, όμως η τρίτη ήταν και φαρμακερή, όταν κέρδισε πέναλτι, με το οποίο Λεβαντόφσκι από τα 11 βήματα έκανε το 0-2 (64’).

Ο Αλάμπα σκύλιασε για να βάλει κι αυτός ένα γκολ, όμως ο Φέρμαν με απίθανη επέμβαση κράτησε το 0-2 σε απευθείας εκτέλεση φάουλ (78’) με την αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League να δείχνει ότι βρίσκεται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ