aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτή είναι το απόλυτο αφεντικό!

Αυτή είναι το απόλυτο αφεντικό!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μία ματιά να ρίξει κανείς στην προϊστορία των αναμετρήσεων της Ανόρθωσης με τη Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», θα διακρίνει την εξαιρετική παράδοση που έχει η «Κυρία» κάθε φορά που υποδέχεται την ομάδα της Κατωκοπιάς. Οι δυο ομάδες τα τελευταία 15 χρόνια έχουν συναντηθεί συνολικά 12 φορές. Η Ανόρθωση μετρά 11 νίκες και μόλις 1 ήττα.

Η μοναδική φορά που έχασε από τη Δόξα ήταν στις 29 Σεπτεμβρίου του 2013 με 2-1. Ποτέ ξανά δεν ηττήθηκε από τη Δόξα στο σπίτι της και μάλιστα ο συντελεστής τερμάτων είναι εντυπωσιακός. Σε αυτά τα 12 ματς η Ανόρθωση έχει σκοράρει 33 τέρματα και έχει δεχθεί μόλις 4. Στατιστικά, η «Κυρία», παίζοντας εντός έδρας με τη Δόξα, έχει σκοράρει κατά μέσο όρο 2,75 γκολ ανά αγώνα και δέχθηκε 0,33 γκολ.

Αν οι αριθμοί έπαιζαν μπάλα, τότε οι τρεις βαθμοί θα ήταν δεδομένοι, όμως επειδή οι καιροί αλλάζουν, η Δόξα έδειξε και απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα ότι είναι ένας δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος. Γι’ αυτό και θα αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, όπως λένε οι κυανόλευκοι, έτσι ώστε να μην πέσουν θύμα έκπληξης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ