aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτή είναι η πρώτη μετεγγραφή του Γενάρη

Αυτή είναι η πρώτη μετεγγραφή του Γενάρη

Οι παίκτες και το επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μην το παραδέχθηκαν δημόσια, η βαριά ήττα στο Clasico όμως και το -14 από την κορυφή του πρωταθλήματος τους κλόνισε ιδιαίτερα. Ήδη στα Μέσα της ισπανικής πρωτεύουσας αναφέρουν πως οι διοικούντες τον σύλλογο θα τρέξουν γρηγορότερα και αποφασιστικότερα για τις χειμερινές μετεγγραφές (Κέπα, στόπερ, σέντερ φορ).

Η πρώτη κίνηση των Μερένχες όμως είναι ήδη προ το πυλών, αν και πρόκειται (αρχικά) για τη δεύτερη ομάδα. Ο λόγος για τον Ράφα Μιρ, ο οποίος βρίσκεται στη Μαδρίτη με το μάνατζερ του προκειμένου να οριστικοποιήσουν τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του, την ώρα που Ρεάλ και Βαλένθια είναι ένα βήμα πριν να δώσουν τα χέρια για τη μετεγγραφή του.

Γεννημένος τον Ιούνιο του 1997, ο 20χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με τις «νυχτερίδες» τον Νοέμβρη του 2015 στον αγώνα με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, έκτοτε όμως μετρά μονάχα ολιγόλεπτες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Φέτος, αγωνιζόμενος στη Βαλένθια Β’, έχει πετύχει 15 γκολ σε 17 εμφανίσεις, όντας 2ος σκόρερ στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Ο Μιρ, ο οποίος θα ενταχθεί στην Καστίγια (η αντίστοιχη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ), είχε φθάσει κοντά στη μετακίνησή του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης το περασμένο καλοκαίρι, την τελευταία στιγμή όμως το deal χάλασε καθώς ο πρόεδρος της Βαλένθια ζήτησε περισσότερα από τα αρχικώς συμφωνημένα χρήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ