aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτά «ζήτησε» ο Χρίστος Πουλλαΐδης

Αυτά «ζήτησε» ο Χρίστος Πουλλαΐδης

Νέα δεδομένα φαίνεται να προκύπτουν στην Ανόρθωση μετά και τις απαντήσεις που έδωσε απόψε  ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, Χρίστος Πουλλαΐδης, σχετικά με τις δικλείδες και τους όρους που θέτει για να μεταβιβάσει το 21% των μετοχών του στο σωματείο.

Μετά από τη συνεδρία που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξετάστηκαν από τον Χαράλαμπο Μανώλη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του σωματείου, τα «θέλω» και οι απαιτήσεις του Χρίστου Πουλλαΐδη, ο οποίος έθεσε τουλάχιστον τρεις όρους. Ο πρώτος αναφέρει ότι αν βρεθεί υποψήφιος επενδυτής, τότε το 21% των μετοχών του σωματείου να του επιστραφεί.

Ο δεύτερος όρος αναφέρει ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας δεν θα αλλάξει τη συμφωνία για τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και όποια δάνεια εξασφαλιστούν στο μέλλον από τραπεζικούς οργανισμούς ή από ιδιώτες θα πρέπει να περάσουν από έγκριση από το 75% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. O τρίτος όρος είναι να περνά από έγκριση από το 75% των μετόχων, οποιαδήποτε εισήγηση για εξασφάλιση δανείων.

Το σίγουρο είναι ότι ο Χρίστος Πουλλαΐδης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι όροι που έχει θέσει είναι διαπραγματεύσιμοι. Κάτι που δίνει τη δυνατότητα στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου να κάνει αντιπροτάσεις και να βρεθεί η χρυσή τομή για να είναι και οι δυο πλευρές ικανοποιημένες.

Οι επόμενες μέρες πάντως θα είναι αρκετά σημαντικές με την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα, αν και φαίνεται ότι σιγά-σιγά οδηγούμαστε σε λύση του θέματος και εκτός απροόπτου το σωματείο θα γίνει μεγαλομέτοχος της εταιρείας.

Όσον αφορά στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας, όπως αναμενόταν αναβλήθηκε μιας και δεν υπήρχαν υποψηφιότητες. Περίπου 10 άτομα παρευρέθηκαν αλλά δεν μπήκαν καν στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους».

Ορίστηκε νέα γενική συνέλευση την ερχόμενη Πέμπτη, με την Ανόρθωση να ενημερώνει σχετικά: «Αναβολή στη γενική συνέλευση της εταιρείας, η οποία ορίστηκε για την ερχόμενη Πέμπτη, 5/1/2017, την ίδια ώρα, στην αίθουσα “Κυριάκος Θεοχάρους”».

Τώρα, αν είναι εφικτό μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη να αλλάξουν κάποια πράγματα και να βρεθούν οι λύσεις που όλοι θέλουν και περιμένουν, μόνο ο χρόνος θα το ξεκαθαρίσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ