aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτά είναι τα μέτρα που αποφάσισε το Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας!

Αυτά είναι τα μέτρα που αποφάσισε το Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας!

Mετά από έκτακτη του συνεδρία, το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας αποφάσισε τη λήψη μιας σειρά μέτρων με σκοπό την άμεση αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας και την επάνοδο στις επιτυχίες.

Οι αποφάσεις που λήφθηκαν είναι:

«1. Το Δ.Σ. έχει αποφασίσει την έναρξη επαφών με συγκεκριμένο προπονητή (σ.σ. η ιστοσελίδα μας σας τον αποκάλυψε προηγουμένως, διαβάστε εδώ) και εξουσιοδότησε τον Τεχνικό Διευθυντή να προχωρήσει τις διαδικασίες πρόσληψης του μέχρι αύριο, με σκοπό να καθοδηγήσει την ομάδα στον αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Άχνας.

2. Στόχος της ομάδας είναι άμεση επιστροφή στις νίκες και στις καλές αγωνιστικές παρουσίες.

3. Θα κάνουμε τα κατάλληλα διαβήματα προς την ΚΟΠ έτσι ώστε η είσοδος στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια να οριστούν στα 5 ευρώ με στόχο την προσέλκυση όσο το περισσότερο δυνατόν φίλων και οπαδών του σωματείου.

Το Δ.Σ. απευθύνει ανοικτό κάλεσμα στον ερυθρόλευκο κόσμο να μην αφήσει την ομάδα μόνη της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αντιλαμβανόμαστε και συμμεριζόμαστε πλήρως την απογοήτευση, το θυμό και τις ανησυχίες του, αλλά θεωρούμε πως η λύση δεν είναι η απουσία μας από το γήπεδο.

Ο κόσμος μας έχει αποδείξει πως αποτελεί ασπίδα και προστάτη του σωματείου μας και ποτέ δεν έχει γυρίσει την πλάτη, ακόμα και όταν οι καταστάσεις ήταν πολύ πιο δύσκολες. Πιστεύουμε ακράδαντα πως με μια ισχυρή παρουσία των φίλων και οπαδών μας στις κερκίδες μπορεί να είναι ακόμα ένα βήμα βοήθειας προς το οικοδόμημα της Νέας Σαλαμίνας προς την αγωνιστική ανάκαμψη.

Τέλος, το Δ.Σ. έχει κάνει μια αρχική αξιολόγηση για την κατάσταση της ομάδας από την αρχή της φετινής περιόδου μέχρι και σήμερα, αναγνωρίζοντας και αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.

Θεωρούμε όμως πως δεν προσφέρεται η στιγμή για περαιτέρω ανακοινώσεις και ανάλυση γεγονότων γιατί μόνο ζημιά και εσωστρέφεια μπορεί να προκαλέσει.

Οι φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας να είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται να αποποιηθούμε καμία ευθύνη και θα γίνουν εμπεριστατωμένες αναλύσεις και καταλογισμός ευθυνών εκεί και όπου πρέπει, καθώς ακολουθεί και εκλογική Γενική Συνέλευση τον ερχόμενο Μάιο. Τη δεδομένη στιγμή δε θα πρέπει να ξεκινήσουμε έναν ανούσιο διάλογο αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να κρύψουμε τα προβλήματα και τις αδυναμίες που παρατηρήθηκαν.

Αφήνουμε στην άκρη πικρίες, παράπονα και απογοήτευση και βάζουμε πάνω από όλους μας το συμφέρον του σωματείου μας για να το επαναφέρουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Υπάρχει χρόνος να λύσουμε ότι μας ταλαιπωρεί αλλά πρέπει πρώτα να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι, ενωμένοι και μονιασμένοι και να κάνουμε και πάλι πράξη το σλόγκαν μας Δεν σε αφέσιμε μόνη ποτέ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ